Samen voor een nieuw interieur


Het bepalen van een nieuw(e) style/interieur is een grote en soms ook enge stap. Wat past nu echt bij mij en hoe kan ik dit in mijn huis realiseren? Dit is een logische vraag. Het is dan ook fijn om in dit proces geholpen te worden door een binnenhuis stylist.

Wij lopen gezamenlijk door alle stappen en zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in het nieuwe interieur/styling. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van interieurstyling en verkoopstyling.



Wanneer je jaren in de zelfde stijl hebt geleefd is elke vorm van veranderen in het begin onwennig.

Als interieur stylist is het leuke van het ontwerpen met interieur en of kleur advies, dat je de klanten begeleid naar een nieuw hoofdstuk in hun bestaan. Nieuwe inzichten, andere vormen en kleuren als aankleding kunnen heel wat te weeg brengen.

 

Benieuwd naar wat klanten van mij vinden? Bekijk het hier!


Stappen plan

 

Wat gebeurt er als je een afspraak met mij maakt?

1. Allereerst is er het contact!

Dat kan via het contact formulier, maar je kunt ook bellen, mailen of appen. Je krijgt altijd antwoord. Dan maken we een afspraak en kom ik langs bij je.

2. Mood board

Na het gesprek zal ik een mood board maken met de wensen en ideeën die jullie hebben voor de nieuwe inrichting.

3. Mood board bespreken

Het maken van het mood board duurt ongeveer en week en deze zullen we dan besprekn. Dit is altijd veel informatie , dus ik neem ruim tijd in zodat jullie het kunnen bestuderen.

4. Plan van aanpak

Als je helemaal tevreden bent over het mood board zullen we een plan van aanpak maken. Dit is handig om mee te beginnen. Het bespreken van het plan van aanpak kan via de mail of app.

5. Verbouwen

Daarna wanneer je aan het verbouwen of schilderen gaat, begeleid ik je via de mail. Wij zullen bespreken wat wel en wat niet goed gaat, of waar je tijdens de werkzaamheden tegenaan loopt.

6. Inrichten

Ook het uitzoeken van meubelen of accessoires kan ik bij komen helpen. Wanneer je dat zelf wilt doen is dat natuurlijk helemaal goed, maar als je twijfelt of geen idee hebt, kan ik je begeleiden via de app (beeldbellen/foto’s) of ik ga gezellig met je shoppen..

7. Nazorg

Wanneer alles klaar is en het inrichten kan beginnen, wil ik je helpen met de nazorg. Het aankleden en af stijlen van de ruimte. Je kunt zelf aan geven wat je wil en waar je hulp bij wilt hebben.

Ik kijk naar je uit!


Blog

 

Lente is in aantocht

We hebben het afgelopen jaar veel thuis doorgebracht. Dat heeft natuurlijk gevolgen. Zo wordt je huis heel intensief  gebruikt, dat heeft weer tot gevolg dat er een slijtage slag op je interieur geweest is.

Lees meer »