Mirella’s Style

Industrieel stijl

De rauwe en vaak niet afgewerkte stijl van de industriële stijl moet je absoluut aan trekken. En is toepasbaar in elke ruimte. Zo zijn kleuren bepalend voor een interieur en stijl, de donkerder vaak robuuste kleuren geven het aanzicht een stoere look. De lichtere kleuren voor de ruimtelijker en zachtere stijl. Maar ook een combinatie van kleuren kunnen een bepaalde sfeer creëren.

Accessoires

De accessoires of het ontbreken daarvan is ook een keuze om een bepaalde stijl aan te laten ontstaan. Het staal waar mee gewerkt wordt accentueert een ruige en industriële stijl. Het terug laten komen van leiding werk en/of afgebrokkeld stucwerk geeft de ruige industriële stijl weer. Grote elementen zoals je bijvoorbeeld in een fabriek vind, maken je stijl compleet. Ik raad vaak aan om 1 of 2 echte elementen aan te schaffen om de stijl zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen (een lamp of een stalen kast). Hout of een variatie daarvan kan een toevoeging zijn om de huiselijker sfeer te benadrukken. Wil je het wat aangeklede maken, dan raad ik je aan om vintage spullen aan te schaffen en deze op strategische punten neer te zetten.

Kleine ruimtes

Met kleine ruimtes is meer mogelijk dan je zou denken. Vaak is het praktisch indelen een van de mogelijkheden en om het ook gezellig en een bepaalde stijl te geven. Zo heb ik een badkamer aan gekleed in een industriële look. En heb een bad kamer tafel op maat laten maken. Daarmee maak je optimaal gebruik van de ruimte. De kleur en de accessoires doen dan de rest voor en bepaalde stijl.

Call Now Button